Translate

EN NL

Bablic Code is Here
blogHeader
Fresh ideas, insights, and tips

  Local News 

Vakantie camps tijdens de voorjaarsvakantie...Geef je nu op!!

campsCamps-img

Tijdens de voorjaarsvakantie in de week van 20 t/m 27 februari is The Little Gym open voor alle reguliere lessen. Naast de lessen bieden we ook een aantal vakantiekampen voor kinderen van 3 tot 8 jaar aan op de volgende dagen:


Maandag 20 februari van 12.30 - 15.30

Dinsdag 21 februari van 14.00 tot 17.00

Donderdag 23 februari van 12.30 tot 15.30


Reserveer op tijd, de ervaring leert dat de vakantiekampen snel vol raken.

Bel naar 020-4040798 of mail naar amsterdam@thelittlegym.eu


Zoveel activiteiten om uit te kiezen

TLG_BackHandspringGirl (1)
Een nieuwe fase in het leven van je kind! Nu ze 6 jaar zijn gaat er een wereld van bewegingsmogelijkheden voor ze (en jou!) open. Het aanbod is gevarieerd en soms ook wat overweldigend. Want waar ben je naar op zoek? Misschien heb je zelf vroeger ook gehockeyd of gevoetbald en wil je graag dat je kind ook plezier aan deze sport beleefd. Of misschien gaat de hele klas op ballet en wil je kind dit ook graag. Al met al een heleboel keuzes te maken.


Je kind heeft tijdens de Gangmakers/Goede maatjes gewerkt aan een sterke basis voor de toekomst. Ze zijn sterker geworden, leniger en hun coördinatie is verbeterd. Ze hebben geleerd om samen te werken in een team. Nu hun bewegingsmogelijkheden zijn toegenomen verandert de inhoud van de lessen bij The Little Gym met hen mee.


Onze Hot Shots en Flips lessen zijn gebaseerd op het curriculum van de USA Gymastic Federation; het draait allemaal om de radslagen, handstanden en flick flacken! De focus van een Hot Shots / Flips les is het aanleren van de turnvaardigheden. De groepen worden op niveau ingedeeld en speciaal voor de kinderen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging hebben we de Twisters groep voor gevorderden.


Op een niet competitieve manier dagen we de kinderen uit op hun eigen niveau en is je best doen belangrijker dan de beste te zijn. Met een verhouding van 1 instructeur op 7 kinderen leren kinderen op hun eigen tempo en ontvangen ze individuele feedback.


De thema’s zijn aangepast naar de leeftijd van de kinderen waardoor ze intensiever leren samenwerken en elkaar helpen met het leren van nieuwe vaardigheden.


Je kind gaat naar school!

PreKJumping_copy

Waar blijft de tijd! Je kleintje wordt alweer 4 jaar en dat betekent; ‘School’! Waarschijnlijk is je kind er aan toe, maar ben jij dat ook? Misschien vind je het leuk om wat meer te lezen over wat jullie te wachten staat.

 

Ouders maken zich soms zorgen over het feit dat de eerste tijd op school als heel erg vermoeiend wordt ervaren. Je kind gaat immers meteen 5 dagen naar school en krijgt veel opdrachten en moet ook (misschien voor het eerst!) lang stilzitten en luisteren. Daarnaast moet je kind wennen aan de groepsdynamiek van een klas en de aandacht van de juf of meester delen met nog 28 andere kinderen. Geen wonder dat dit vermoeiend is!

 

Tijdens de Bengels les heeft je kind zich hier al op kunnen voorbereiden, door het volgen van instructies, het bij de groep blijven en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met instructeurs.

 

Nu de verwachtingen van een schoolgaande kleuter veranderen, verandert The Little Gym mee. Onze Gangmakers/Goede Maatjes lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 jaar en ouder om de kinderen te ondersteunen in deze nieuwe fase. Deze bieden we aan na schooltijd en in het weekend.

 

Na een dag stilzitten is je 4 jarige juist op zoek naar een plek waar ze, in een reeds vertrouwbare omgeving, hun energie kwijt kunnen door lekker te bewegen en zichzelf kunnen zijn.

 

Ieder kind is anders en het ene kind heeft misschien meer tijd nodig om zich aan te passen aan het drukke weekschema dan het andere kind. Het is niet alleen een grote verandering voor je kind maar ook voor jou als ouder!


Kom naar ons Open Huis

Friends_on_Bar (1)
Een middag vol plezier, spelletjes, klimmen en klauteren en meer.

Op zaterdag 4 februari organiseert The Little Gym Amsterdam een Open Huis voor iedereen die zin heeft in een gezellige, informatieve en actieve middag. Van 14:30 tot 16:30 uur zijn jullie van harte welkom voor een hapje en een drankje en natuurlijk veel leuke sport, spel en gymnastiekactiviteiten.

Voor zowel babies, peuters, kleuters en basisschoolleerlingen (4 maanden tot 12 jaar) valt er wat te beleven. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. 

We kijken ernaar uit om je op zaterdag 4 februari te ontmoeten!


Vriendjesweek bij The Little Gym *alleen voor leden

Social-Media_Bring-a-friend_General_1200x1200px (1)_copy

Wist je dat het volgende van week van maandag 16 januari tot en met zondag 22 januari vriendjesweek is. Alle kinderen die bij The Little Gym lessen volgen mogen een vriendje meenemen om samen plezier mee te maken in de les. Geef wel even door wanneer je een vriendje meeneemt naar de les door te bellen naar: 020-4040798 of stuur een mailtje: klik hier.Gelukkig nieuwjaar & openingstijden deze week

HappyNewYear2017_Dutch
Allereerst willen we iedereen een Gelukkig Nieuwjaar wensen!


Gedurende deze week is The Little Gym nog gesloten voor alle reguliere lessen. Op zaterdag 7 januari starten de reguliere lessen weer. Tot die tijd is The Little Gym geopend voor vakantie camps voor kinderen van 3 tot 8 jaar.


We kijken ernaar uit om iedereen vanaf 7 januari weer in de lessen te zien!Zoveel plezier tijdens de kerstvakantie camps, kom je ook?

15622516_10154208266512473_1471442177741816954_n_copy

Al plannen voor de kerstvakantie?

Tijdens de kerstvakantie bieden we camps aan voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Afgelopen week hebben de kinderen al veel plezier gemaakt en zelf een eigen The Little Gym kerstboom in elkaar gezet. 

Ben je benieuwd naar het lesrooster klik hier en voor meer specifieke informatie bel ons op 020-4040798.


Tot in de kerstvakantie!!


Weet jij eigenlijk wat jouw hummeltje/dreumes al kan zien (0 - 12 maanden)?

DadBaby
Vanaf volgende week besteden we hier aandacht aan in de babygym lessen voor deze leeftijdsgroepen, de ‘Hummeltjes’ (4 - 10 maanden) en ‘Dreumesen’ (10 - 18 maanden) en zijn we bezig met het herkennen van kleur. Klik hier om precies te weten te komen wat jouw hummeltje/dreumes van maand tot maand kan zien.


Kerstvakantie camps

Christmas-Camps_Facebook-image-feed_copy1

Kom plezier maken tijdens kerstvakantie!

In de kerstvakantie zijn we geopend voor kerstvakantie camps voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De camps starten op maandag 19 december en lopen tot en met vrijdag 6 januari.

Geef je nu op, plaatsen raken snel vol, klik hier om het rooster te bekijken. Voor meer informatie bel ons op 020-4040798 of mail naar klik hier 


Sinterklaas feest speciaal voor leden

St-Nicholas_Facebook_Image_News_Dutch_copy3
Op zaterdag 26 november organiseert The Little Gym speciaal voor leden een Sinterklaasfeest.

Om iedereen de gelegenheid te geven volop van dit feest te kunnen genieten hebben we het feest ingedeeld in twee tijden voor verschillende leeftijdsgroepen. 

Van 14:00 tot 16:00 zullen we de focus leggen op ouder-kind activiteiten, de leeftijdsgroep van 4 tot 36 maanden. 

Van 16:00 tot 17:30 zullen we voornamelijk activiteiten organiseren die gericht zijn op de leeftijdsgroepen 3 tot 6 jaar en 6 tot 12 jaar.

Tijdens het evenement kunnen de kinderen Sinterklaas een handje geven, klimmen en klauteren in de gymzaal, een kleurplaat kleuren en natuurlijk pepernoten eten. 

We horen graag of je bij dit super Sinterklaasfeest aanwezig bent. Geef je vóór 26 november op aan de balie, of stuur een mailtje, klik hier


Voordelen van inschrijving voor het gehele seizoen

PrekJumpingOffBeam (1)_copy
Graag informeren we jullie over de voordelen van de inschrijving voor het hele seizoen. Bij The Little Gym is het mogelijk om voor een half seizoen in te schrijven (t/m 12 februari 2017) of voor het gehele seizoen (t/m 23 juli 2017). Wij zijn blij te zien dat een groot gedeelte van onze leden reeds gereserveerd heeft tot het einde van het schooljaar!

Tot 20 november bieden we nog 5% korting op het lesgeld van het tweede deel. Indien je dus alleen voor deel 1 hebt ingeschreven is het nu dus mogelijk om alsnog de beslissing te nemen om aan alle lessen tot het einde van het seizoen deel te nemen.

Hiervoor ontvang je niet alleen 5% korting maar ook de garantie dat er plek is in de les naar keuze. Voor een aantal lessen zijn er nu al wachtlijsten en graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om te reserveren. Dit gaat met name om de de Mini Mensjes lessen (19-29 maanden), Bengels (3-4 jaar) en de Gangmakers/Goede Maatjes (4-5 jarigen).

Kom naar de balie en een van onze collega's zal je helpen met de reservering!


De herfstvakantie kampen komen eraan!

Friends_on_Bar (2)
Tijdens de herfstvakantie in de week van 17 t/m 23 oktober is The Little Gym open voor alle reguliere lessen. Naast de lessen bieden we ook een aantal vakantiekampen voor kinderen van 3 tot 8 jaar aan op de volgende dagen:

Maandag 17 oktober van 12.30 - 15.30

Dinsdag 18 oktober van 14.00 tot 17.00

Donderdag 20 oktober van 12.30 tot 15.30

Reserveer op tijd, de ervaring leert dat de vakantiekampen snel vol raken.


Start schooljaar 2016-2017!

A_new_season_at_TLG_NL
We hopen dat iedereen geniet van een prachtige zomer! Wij hebben een zomer vol plezier met onze drukbezochte zomerkampen. We zijn ons inmiddels ook alvast aan het bereiden op het nieuwe 2016 - 2017 schooljaar dat eind augustus weer van start gaat. We hopen jullie allemaal weer te zien!

Maandag 29 augustus starten we weer met onze reguliere lessen, het schooljaar eindigt op 23 juli. Heb je nog geen plekje gereserveerd voor je kind in een voorkeursles dan kan dat nog steeds. Bel ons op; 020-4040798 of stuur een mail; amsterdam@thelittlegym.eu

Klik hier voor het nieuwe rooster

The Little Gym Amsterdam op Facebook

Friends_on_Bar (2)
Volg ons op Facebook!!

Like onze pagina, link en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes wat betreft ons programma, het team en evenementen.Gegarandeerd veel plezier, vier je verjaardagsfeestje bij The Little Gym!

TLG_BirthdayGirl_Cake
Een verjaardagsfeestje bij The Little Gym Amsterdam is de perfecte manier om een bijzondere gebeurtenis nog specialer te maken. Elk feestje wordt geleid door 2 instructeurs. De jarige en zijn of haar vriendjes hebben The Little Gym helemaal voor zichzelf om spelletjes te doen, te klimmen en te klauteren en om leuke activiteiten te doen die speciaal voor hen zijn voorbereid.

In de vrolijke, kleurrijke omgeving zorgen de instructeurs ervoor dat het feestje helemaal gesmeerd verloopt.

Gegarandeerd veel plezier!!