Translate
ourStoryHeader

   

 

Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM Amsterdam

The Little Gym Amsterdam biedt een gestructureerd lesprogramma aan in een positieve leeromgeving, waarin uw kind nieuwe vaardigheden ontwikkelt en zijn of haar zelfvertrouwen versterkt, allemaal met een brede glimlach op het gezicht. Onze gekwalificeerde instructeurs dragen bij aan blije, zelfverzekerde kinderen tijdens een variatie aan lessen, zoals ouder/kind-lessen, gymnastiek en leuke extra’s zoals feestjes, vakantieprogramma’s en meer.

 

 


 

TheLittleGym_Peter-Paul_OwnerPeter Paul R

Eigenaar

Mijn twintigjarige zelf zou wel een beetje raar opkijken, als ik diegene nu zou vertellen dat ik nu een The Little Gym eigenaar ben! Ik studeerde destijds international business and art aan de universiteit. Kinderen een koprol of salto aanleren, hoe ze goed kunnen luisteren of vrienden maken: dat had ik nog niet in mijn vizier.

Tot ik vijftien jaar geleden Alexander de Wit tegenkwam: de eigenaar van The Little Gym Europe. Hij was op zoek naar de juiste persoon om een gym in Nederland te openen. Mijn partner vond het perfect bij me passen.

Ik was niet meteen overtuigd. Ervaring als leraar had als kunsthistoricus niet. Nog nooit had ik voor een klas gestaan en een achtergrond als gymnast was het enige... Lees meer
   

 • CarlijnM

   

  Gym Director

  Carlijn

   

  AnniekG

   

  Program Director

  Anniek

   

  AnnemiekJ

   

  Instructeur

  Annemiek

   

  DeniseR

   

  Instructeur

  Denise

   

   
 • JoriekeM

   

  Instructeur

  Jorieke

   

  BoyK

   

  Instructeur

  Boy

   

  SandraB

   

  Instructeur

  Sandra

   

  TamN

   

  Instructeur

  Tam

   

   
   

   

 

Neem een kijkje in The Little Gym Amsterdam!

 

 

​Fotogallerij​

 • slide2MoreFun

 • slide3MoreFun

 • slide4MoreFun

 • slide5MoreFun

 • slide6MoreFun

 • slide7MoreFun

 • slide8MoreFun

 • slide9MoreFun

    

 

Onze Filosofie van

Driedimensionaal Leren

 

Bij The Little Gym werken we aan een serieus doel in een plezierige omgeving- volgens de filosofie Driedimensionaal Leren. Fysieke inspanning speelt hierin een leidende rol. De aanpak van Driedimensionaal Leren houdt in dat tijdens elke les gezorgd wordt voor ontwikkeling op de drie holistische vlakken – Goed in je hoofd, Goed in je vel & Goed in het leven! Lees hieronder meer over hoe elke dimensie uw kind helpt om zich te ontwikkelen en goed te functioneren.

 

  

 

Icons-3D-learning_GetMoving_DutchGoed in je vel

 

Het ontwikkelen van lenigheid, kracht, evenwicht en coördinatie door gevarieerde fysieke inspanning.

 

 

Icons-3D-learning_BrainBoost_DutchGoed in je hoofd

 

Het ontwikkelen van luistervaardigheid, concentratievermogen en beslissingsvaardigheid waar uw kind ook buiten de gym veel aan zal hebben.

 

 

Icons-3D-learning_LifeSkills_DutchGoed in het leven!

 

Het aanmoedigen van delen, teamwork, samenwerking en leiderschap in een sociale omgeving van vriendjes en leeftijdsgenoten.

 

 

ourStoryImg
40 jaar

SERIOUS FUN

Als innovatieve leerkracht, muzikant en bewegingsspecialist had Robin Wes een plek voor ogen waarin kinderen hun fysieke ontwikkeling kunnen ontdekken terwijl zij ook groeien op sociaal, emotioneel en intellectueel vlak. Hij opende zijn eerste The Little Gym in 1976 in Bellevue, Washington en verzorgde de lessen destijds met dezelfde positieve, niet competitieve instelling zoals we vandaag de dag bij The Little Gym nog steeds doen. Veertig jaar later ervaren kinderen in meer dan 300 locaties wereldwijd de Serious Fun die The Little Gym biedt.

burstBubbles   

 

The Little Gym

Evolutie

1976circle

Het concept The Little Gym is geboren wanneer Robin Wes zijn eerste gym opent.

1992circle

The Little Gym International start met franchise.

2008circle

Meer dan 300 gyms in 25 landen.

2016circle

The Little Gym bereikt 6 continenten met gyms in 12 landen binnen Europa.

  

 

 

Gym materiaal bij The Little Gym is

gecertifieerd door:​

 

 

We dragen bij aan de

lokale gemeenschap