EN NL

blogHeader

Het is SHOWWEEK in alle lessen!!

TLG_Facebook_Blog_Post_Its_Show_Week_Siblings_EN_copy


Kom onze 'Supersterren' aanschouwen tijdens de Showweek van maandag 2 juli t/m zondag 8 juli. De kinderen laten deze week zien wat ze het afgelopen schooljaar hebben geleerd. Fysieke vaardigheden maar ook sociale, emotionele, cognitieve en perceptuele vaardigheden. Het leren delen, samenwerken en nog veel en veel meer!

 

Zorg dat je deze speciale afsluiting van een geweldig schooljaar niet mist. Ook opa, oma en andere familieleden zijn van harte welkom om te komen kijken en vergeet je foto/video camera niet mee te nemen!

 

Let op! Na de Showweek zijn er nog 2 reguliere lesweken, het huidige schooljaar eindigt pas op zondag 22 juli.


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.