EN NL

blogHeader

The Little Gym Amsterdam is op zoek naar nieuwe collega's!

HandingOutSmiles_EN (1)_copy2

Ben jij op zoek naar een (bij)baan als instructeur en enthousiast, actief en een echte duizendpoot?

 

The Little Gym Amsterdam is op zoek naar een parttime instructeur voor onze groepslessen, verjaardagsfeestjes en vakantieactiviteiten.

 

Vind je het daarnaast leuk om te coördineren en te organiseren? Dan is The Little Gym écht wat voor jou!

 

Wie zijn wij?

The Little Gym® Amsterdam is onderdeel van een internationaal franchise netwerk met vestigingen over de hele wereld. Het programma is nadrukkelijk niet-competitief en op gymnastiek gebaseerd. Door middel van heel veel plezier proberen we kinderen op jonge leeftijd het plezier in bewegen te laten ervaren.

 

Wat zijn je taken?

Als instructeur bij The Little Gym® werk je in een team en geef je les aan kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Daarnaast speel je een actieve rol bij het verstrekken van informatie over het programma aan geïnteresseerde ouders en ondersteun je bij marketingactiviteiten. Tijdens verjaardagsfeestjes en vakantieprogramma's zorg je dat, door middel van groepsactiviteiten hindernisbanen en spelletjes, de activiteiten aansluiten op de leeftijd van de kinderen.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een parttime (oproepbare) instructeur die flexibel is en ook in de weekenden kan werken om lessen te verzorgen, verjaardagsfeestjes te organiseren en te assisteren bij vakantieprogramma's. 

 

Een turnachtergrond en ervaring met lesgeven is een pré. Heb je kennis van de Engelse taal, ben je lichamelijk fit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan horen we graag van je!

 

Stuur je CV en motivatiebrief naar carlijn.vanmosselveld@thelittlegym.eu t.a.v. Carlijn van Mosselveld. 


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.