EN NL

blogHeader

Vriendjesweek!

TLG_Social_Media_Blog_Post_Bring_a_Friend_Group_Bar_460x460_EN_copy

Het nieuwe schooljaar van het The Little Gym schooljaar is weer in volle gang en we vinden het ontzettend fijn en leuk dat jullie iedere week samen met jullie kind(eren) naar de gym komen. Voor ons is dit een teken dat jullie geloven in het programma en wat wij als The Little Gym betekenen voor de ontwikkeling van jullie kind(eren).  

 

We willen natuurlijk zoveel mogelijk ouders en kinderen bereiken, zodat zij ook kunnen ervaren hoe leuk en goed het is om bij The Little Gym te gymmen.

 

Volgende week van maandag 1 oktober tot en met zondag 7 oktober willen we daarom de les openstellen voor een vriend(in) van jullie zoon/dochter.  

 

We hebben ook nog een leuk extraatje voor het vriendje en jullie als lid! Wanneer het vriendje zich inschrijft voor één van onze lessen gedurende de 'vriendjesweek', dan ontvangen jullie beide een The Little Gym t-shirt. 

Geef het vriendje op via telefoon; 020-4040798 of via mail; klik hier


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.
jessicaalex
Fri, Oct 5, 2018
jessicaalex
Appreciated perusing the article above This article is followed by write an assignment for me many people to find reviews. every post needed for understanding your? website shared new concepts. Then all the people enjoyed with the great values and pages.