EN NL

blogHeader

Geef je op voor de koffie inloopmiddag op maandag 15 oktober!

TLG_Social_Media_Blog_Post_You_Are_Invited_Parent_Child_Extra_2_460x460_EN

 

Op maandag 15 oktober organiseren we een koffie inloopmiddag speciaal voor al onze ouder-kind leden in de leeftijd 4 - 36 maanden. Van 13:00 tot 14:30 uur ben je van harte welkom om samen met je zoon/dochter en eventueel in introducee te komen gymmen bij The Little Gym. De middag zal bestaan uit vrijspelen in de zaal en we zorgen daarnaast voor koffie, thee en wat lekkers. Wil je graag langskomen tijdens de koffie inloopmiddag en neem je een vriend of vriendin mee dan horen we dit graag vooraf. Stuur een mailtje, klik hier of bel naar: 020-4040798

 

We kijken ernaar uit jullie maandag te zien!


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.