EN NL

blogHeader

Geniet van 5% korting bij inschrijving voor het tweede semester voor 18 november

TLG_Facebook_Post_Bugs_Beam_Baby_ParentChild_800x800

Graag informeren we jullie over de voordelen van de inschrijving voor het hele seizoen. Bij The Little Gym is het mogelijk om voor een half seizoen in te schrijven (t/m 10 februari 2019) of voor het gehele seizoen (t/m 10 juli 2019). Wij zijn blij te zien dat een groot gedeelte van onze leden reeds gereserveerd heeft tot het einde van het schooljaar!

 

Tot zondag 18 november bieden we nog 5% korting op het lesgeld van het tweede deel. Indien je dus alleen voor deel 1 hebt ingeschreven is het nu dus mogelijk om alsnog de beslissing te nemen om aan alle lessen tot het einde van het seizoen deel te nemen.

 

Hiervoor ontvang je niet alleen 5% korting maar ook de garantie dat er plek is in de les naar keuze. Voor een aantal lessen zijn er nu al wachtlijsten en graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om te reserveren.  

Kom naar de balie en een van onze collega's zal je helpen met de reservering of bel: 020-4040798 of stuur een mailtje; klik hier


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.