EN NL

blogHeader

Vriendjesweek bij The Little Gym van 10 tot en met 16 december

TLG_Social_Media_Facebook_Post_Bring_A_Friend_Parent_Child_Extra_2_800x800_EN

 

Volgende week van maandag 10 tot en met zondag 16 december is het Vriendjesweek en willen we de les openstellen voor een vriend(in) van jullie zoon/dochter. Het is Vriendjesweek in alle leeftijdsgroepen.   

We hebben ook nog een leuk extraatje voor het vriendje en jullie als lid! Wanneer het vriendje zich inschrijft voor de rest van het schooljaar gedurende de Vriendjesweek, dan ontvangen zij 1 les gratis en een t-shirt of een hoodie. Daarnaast ontvang je als lid ook een t-shirt of een hoodie.

Geef het vriendje op via telefoon; 020-4040798 of via mail; klik hier


Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.